Entrevista a Eric Obispo Lucas

Aquest 2015 estrenem la secció d’entrevistes als jugadors del primer equip del F.C. Masquefa, esperem que us resulti interessant!

Avui coneixerem més a Eric Obispo Lucas. De 21 anys és natural de Martorell i compleix la seva 3ª temporada al F.C.Masquefa, jugant habitualment com a interior.

Eric Obispo Lucas

– A quins equips i categories has jugat? Anteriorment he jugat tota la meva vida al Martorell, havent jugat en totes les categories inferiors i debutat al primer equip amb 18 anys.

– Quin objectiu esperes d’aquesta temporada? Fer un bon futbol amb l’equip unit i motivat. Objectius de classificació per mi no n’hi han, tot i que m’agradaria veure el FCMasquefa lluitant per la promoció al final de la temporada. Hi ha equip per un llarg temps.

– Com et definiries dins i fora del terreny de joc? Dins del terreny de joc em defineixo com un jugador tàctic i fora del terreny de joc em defineixo com una persona normal, amb il.lusió i ganes de fer equip.

– Quina és la teva principal virtut? toc i pase en llarg.

– I un defecte? En determinats moments, la mentalitat

– La teva cama bona? La dreta

– Amb quin jugador t’idenficaries? No m’identifico amb cap, pero un dels meus jugadors preferits es Andrea Pirlo.

– Explica’ns més coses sobre tu… Sempre es un plaer jugar amb jugadors que estan compromesos i que són bones persones. Sense això, cap idea/objectiu en grup seria impossible de portar a terme.

I fins aquí l’entrevista, si voleu podeu seguir-lo a les xarxes socials:

– Facebook: www.facebook.com/eric.obispolucas

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *