Entrevista a Sergi Remesal Navarro

I no parem… una més!

Avui coneixerem més a Sergi Remesal Navarro. De 20 anys és natural de Masquefa i compleix la seva 2ª temporada al F.C.Masquefa, jugant habitualment com a lateral.

Sergi Remesal Navarro– A quins equips i categories has jugat? Jugo a futbol des dels 6 anys, vaig començar a la categoria de Benjamí al Masquefa, on hi he jugat tota la vida excepte a Cadet i Juvenil que vaig estar al Piera.

– Quin objectiu esperes d’aquesta temporada? Formar un equip d’amics i companys, un equip unit i comptetitiu per arribar a donar un pas i pujar a tercera catalana per assolir un objectiu important que ens ajudarà i motivarà en la nostra etapa d’evolució futbolística.

– Com et definiries dins i fora del terreny de joc? Em considero una persona simpàtica, respectuosa i considerada, a vegades una mica despreocupada.
Dins del terreny de joc em considero una persona regular i concentrada i que es sacrifica amb els seus companys.

– Quina és la teva principal virtut? La resilència

– I un defecte? Impulsiu

– La teva cama bona? La dreta

– Amb quin jugador t’idenficaries? M’identificaria amb César Azpilicueta. El meu ídol és Messi però també m’ha agradat sempre el Puyol.

– Explica’ns més coses sobre tu… La gent em coneix com el Reme. M’agrada molt els esports amb pilota (futbol, bàsquet, padel, etc) i sé jugar de tot una mica. També m’agrada molt el cine i la música en anglès i sortir amb els meus amics de tota la vida. El meu dorsal preferit seria el 8 ja que és el número que més m’agrada. M’encanta la carn i la pasta i el meu color preferit és el blau. M’agradaria en un futur viatjar i seguir practicant esport sobre tot el futbol.

I fins aquí l’entrevista, si voleu podeu seguir-lo a les xarxes socials:

– Facebook: www.facebook.com/sergi.remesal
– Twitter: www.twitter.com/sergiremesal

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *