Entrevista a Romà Brossa

Tenim el plaer de presentar-vos una altra novetat!!! Cada setmana incoporarem a la nostra web (i a les xarxes socials), l’entrevista a un dels entrenadors del club.

Avui coneixerem més al Romà Brossa, natural de Masquefa, que compleix la seva 2ª temporada consecutiva com a entrenador de l’amateur del F.C.Masquefa.

1 entrenador - Roma Brossa Piñero

– La teva principal virtut? Regularitat

– I un defecte? Molts

– Quina formació tens en el món esportiu i del futbol? Curs de monitor de fútbol, Nivell 1 instructor, Nivell 2 entrenador

– Tens experiència com a entrenador? Estic a banquetes desde que hem vaig trencar el lligament encreuat anterior i menisc del genoll esquerre, any 92, llavors tenia 22 anys.
Vaig començar a masquefa com a delegat, segon entrenador i primer entrenador. En 7 anys varem aconseguir l’ascens a Segona Regional com a primers classificats i primer entrenador. Després vaig estar a La Llagosta, Collbató, Piera amb promoció d’ascens a Primera Regional com a segon entrenador, Sant Esteve a Segona Regional, Futbol Base Masquefa com a coordinador i Riudebitlles amb promoció d’ascens a Primera Regional com a segon entrenador. Actualment porto 2 anys a masquefa…

– Com et definiries com a entrenador, dins i fora de les banquetes? Exigent.

– Amb quin entrenador t’idenfiques? M’agrada josep guardiola

– Quina seria la forma ideal de jugar del teu equip? M’agrada l’estil de joc en curt però a 2/3 tocs. Ritme de joc alt i bona circulació de la pilota.

A nivell de club, aquesta temporada el Romà està dirigint al Amateur. En relació amb l’equip…

– L’equip i els jugadors es poden adaptar al teu sistema de joc? Si

– Que creus que pots aportar tu a l’equip? Lideratge amb una idea de joc clara. Fer creure als jugadors que amb treball i disciplina es poden aconsegir coses importants.

– Quin és l’objectiu principal que esperes d’aquesta temporada? Quedar el més amunt possible. Ara mateix lluitem per fer la promoció. Ens hi deixarem la pell.

– Què et sembla l’organigrama del club a nivell coordinatiu Acceptable.

– Què t’aporta personalment ser entrenador del F.C. Masquefa? M’agrada estar a la banqueta i treballar amb un col·lectiu que s’esforça per un bé comú.

– Quins inconvenients et trobes en el dia a dia? Què podria millorar? Que a vegades per motius de feina no tinc la totalitat del planter a l’hora d’entrenar.

– Explica’ns més coses sobre tu i la teva experiència com a entreandor… Tinc els millors jugadors de la categoria que els hi dic: seguiu-me i farem coses importants.

I fins aquí l’entrevista, si voleu podeu seguir-lo a les xarxes socials:

– Twitter: @BrossaRoma

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *