Crònica del Aleví B

F.C. Masquefa “B” 0 – Gelida C.F “A” 4

Partit contra el Gelida, un rival amb una bona defensa i una bona sortida de la pilota. El Masquefa volia jugar ràpid per sorprendre al rival pero no arribàvem a fer perill. L’equip es veia pressionat i es perdien moltes pilotes fàcils, la pilota no passava pel mig camp…

El primer gol arribava en un servei de porteria en curt a un dels laterals, que davant la pressió del rival acabava perdent la pilota amb el davanter. Acabava la primera part amb 0-1 molt justet.

La segona meitat l’equip semblava que tocava més la pilota, a d’alt es pressionava més i es recuperaven més pilotes però no conseguíem estructurar una jugada acertada. Les línies entre la defensa i la davantera estaven molt separades i entre cops d’esquena i rebots ens feien el 0-4.

Sergi Remesal, entrenador

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *