Entrevista a Josep Figueras Junyent

Avui coneixerem més a Josep Figueras Junyent. De 22 anys és natural de Masquefa i compleix la seva 2ª temporada al F.C.Masquefa, jugant habitualment com a davanter.

Josep Figueras Junyeny– A quins equips i categories has jugat? De petit vaig jugar al F. C. Masquefa fins a infantil, el primer any d’infantil el vaig jugar al Don Bosco F. C., on vam aconseguir l’ascens a primera. El segon any d’infantil vaig jugar-lo a Masquefa. Com a cadet vaig jugar un any a Italia, al Perugia, no vaig jugar gaires partits per problemes de pasaport pero vaig tenir l’oportunitat de ser entrenat per un entrenador que havia jugat a la serie A i havia entrenat equips de la serie B. Segurament va ser el millor any en quant a aprenentatge futbolístic. No havia tornat a jugar a cap equip per problemes personals des de llavors fins l’any passat.

– Quin objectiu esperes d’aquesta temporada? Esperava formar un equip d’amics, el més important és saber que comptes amb una família que correrà al teu costat i per un mateix objectiu. A nivell de classificació no espero res, perquè “qui espera, desespera” El que hagi que arribar, arribarà i qui dubti del nostre compromís, que vingui al camp.

– Com et definiries dins i fora del terreny de joc? Intento pendre’m el futbol bastant seriosament, intento descansar i anar als partits en les millor condicions. Em considero un davanter treballador, intento jugar sense por i d’esquena a porteria, per donar la pilota als companys que venen de cara en millors condicions.

– Quina és la teva principal virtut? L’entusiasme

– I un defecte? La punteria

– La teva cama bona? La dreta

– Amb quin jugador t’idenficaries? M’identifico amb Balotelli. “Mes fama que futbol”, pero el meu ídol sens dubte O’Rei Ronaldinho.

– Explica’ns més coses sobre tu… El meu dorsal predilecte és el 9, però quan em poso la samarreta de partit m’és absolutament igual. La gent em diu Pepe, Pepo o Pepotelli.
M’agrada molt el fet de ser entrenador i espero poder agafar un equip algun dia. Soc molt friki del futbol, m’agrada veure partits sense tenir en compte la categoria, la divisió, el sexe… M’agrada el futbol!

I fins aquí l’entrevista, si voleu podeu seguir-lo a les xarxes socials:

– Twitter: @Pepotelli45

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *