Entrevista a Gerard González Avilés

Avui coneixerem més a Gerard González Avilés. De 21 anys és natural de La Beguda Alta i compleix la seva 8ª temporada al F.C.Masquefa, jugant habitualment com a migcentre.

Gerard Gonzalez Aviles– A quins equips i categories has jugat? Vaig fer 4 anys atletisme a Martorell, dels 8 als 12 anys, edat amb la que em vaig apuntar a futbol a Masquefa que aleshores era Infantil de primer any. He estat fins ara al Masquefa, menys al juvenil de tercer any, que ja volia canviar d’aires i vaig anar al Sant Esteve a jugar a primera.
I pel tema del arbitratge, aquesta serà la meva útima temporada…

– Quin objectiu esperes d’aquesta temporada? A mesura que va avançant la temporada, els objectius van canviant. Però ara mateix l’objectiu és agafar a la Pobla que obstenta la segona posició on fariem promoció (tot i que no descarto lluitar per la lliga). A nivell de companys, penso que en tots els anys que porto jugant a fútbol, aquest equip és el millor amb el que he competit, tant a nivell técnic i tàctic com a grans companys i amics.

– Com et definiries dins i fora del terreny de joc? Em considero un jugador que ho dona tot a cada partit. Com a tothom, no m’agrada perdre, però si l’equip ha de perdre no m’agrada gens que sigui perque no s’ha lluitat. Mai he recriminat re de males maneres a cap company, molt menys si ha fallat una ocasió i ell ja ho sap. Sempre he intento animar-lo per la propera.

– Quina és la teva principal virtut? Força i equip

– I un defecte? No aixecar el cap en ocasions

– La teva cama bona? La dreta

– Amb quin jugador t’idenficaries? Puyol i Gerrard

– Explica’ns més coses sobre tu… El meu dorsal preferit es el 8, que és el que he portat sempre.

I fins aquí l’entrevista, si voleu podeu seguir-lo a les xarxes socials:

– Facebook: https://www.facebook.com/gerard.gonzalez.18

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *