Entrevista a Sergi Remesal Navarro

Avui coneixerem més a Sergi Remesal Navarro. Natural de Masquefa, compleix la seva 1ª temporada com a entrenador al F.C.Masquefa.

02-alevi-B-2014-2015– La teva principal virtut? Regularitat

– I un defecte? Impulsiu

– Quina formació tens en el món esportiu i del futbol? Des de que vaig acabar la ESO, el meu camí de formació acadèmica ha sigut l’esport. Vaig començar amb un grau mitjà d’esports sobre la natura i, actualment, estic cursant el grau superior d’activitats físiques i esportives. Des de ben petit m’ha interessat sempre l’esport i el que més m’agrada és el futbol.

– Tens experiència com a entrenador? Jugo a futbol des dels 5 anys, així que es podria dir que porto tota la vida al món del futbol. Com a entrenador vaig estar de segon varies vegades, però aquest és el primer any que faig de primer entrenador.

– Com et definiries com a entrenador, dins i fora de les banquetes? Lluitador.

– Amb quin entrenador t’idenfiques? No m’identifico amb cap, però m’agrada molt Josep Guardiola.

– Quina seria la forma ideal de jugar del teu equip? M’agrada el joc en curt a un ritme ràpid, dominar la pilota però sempre buscant la ofensiva.

A nivell de club, aquesta temporada Sergi Remesal Navarro està dirigint al Aleví B. En relació amb l’equip…

– L’equip i els jugadors es poden adaptar al teu sistema de joc? Confio en els meus jugadors i crec que tenen molta capacitat d’aprenentatge i adaptabilitat.

– Que creus que pots aportar tu a l’equip? Aconseguir que els meus jugadors treballin i es concentrin per obtenir bons resultats tant personals com competitius, sempre i quan la meva prioritat màxima és que gaudeixin jugant a futbol.

– Quin és l’objectiu principal que esperes d’aquesta temporada? Aconseguir formar un equip competitiu i quedar el més amunt possible.

– Què et sembla l’organigrama del club a nivell coordinatiu? Bé.

– Què t’aporta personalment ser entrenador del F.C. Masquefa? M’agrada ensenyar i treballar amb nens, és el que sempre he volgut.

– Quins inconvenients et trobes en el dia a dia? Què podria millorar? Que regularment no puc comptar amb alguns nens per motius familiars.

– Explica’ns més coses sobre tu i la teva experiència com a entreandor… Em trobo molt a gust amb el grup, encara que al ser masses nens no puc estar al 100% amb cadascún.

I fins aquí l’entrevista, si voleu podeu seguir-lo a les xarxes socials:

– Facebook: www.facebook.com/sergi.remesal
– Twitter: www.twitter.com/sergiremesal

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *