Entrevista a Fran Perez Molina

Avui coneixerem més a Fran Pérez. Natural de Esparreguera, compleix la seva 1ª temporada com a entrenador al F.C.Masquefa.

fran-perez-molina– La teva principal virtut? La il·lusió, imagino…

– I un defecte? Sóc una mica capgrós.

– Quina formació tens en el món esportiu i del futbol? Si em preguntes per un títol, encara cap. Però he jugat més de 25 anys i he tingut la sort d’apendre de molt bons entrenadors…

– Tens experiència com a entrenador? Vaig ser durant dos anys segon entrenador del Amateur B de l’ U.D. Unificació Bellvitge, a tercera catalana. Club on he jugat molts anys i on van donar-me aquesta oportunitat en una época díficil de la meva vida. Ara acabo d’aterrar aquí a Masquefa, primer ajudant al David amb l’infantil B i ara amb el Prebenjamin A, tot i que continuo ajudant a l’infantil.

– Com et definiries com a entrenador, dins i fora de les banquetes? Intento ser una persona propera pel jugador… Bueno ho intento ser per tothom.

– Amb quin entrenador t’idenfiques? Amb cap. Intento agafar el que m’agrada de cadascú però jo sóc jo.

– Quina seria la forma ideal de jugar del teu equip? M’agrada el joc associatiu però crec que ha de ser l’entrenador qui s’ha d’adaptar al perfil de jugadors dels que disposi.

A nivell de club, aquesta temporada Fran Perez està dirigint al Prebenjamí A. En relació amb l’equip…

– L’equip i els jugadors es poden adaptar al teu sistema de joc? Jo haig de crear un sistema per ells, crec que això és la meva tasca.

– Que creus que pots aportar tu a l’equip? De moment, il·lusió i compromís. La resta ho veurem quan acabi la temporada.

– Quin és l’objectiu principal que esperes d’aquesta temporada? El funcionament del grup com a grup. I la creació de bons hàbits tant dins com fora del camp.

– Què et sembla l’organigrama del club a nivell coordinatiu? L’adient per al club.

– Què t’aporta personalment ser entrenador del F.C. Masquefa? Moltes coses, portar a terme aquesta tasca ajuda a tenir una vida mes equilibrada i sanejar la ment d’altres problemes personals. Almenys això em pasa a mi, jajaja.

– Quins inconvenients et trobes en el dia a dia? Què podria millorar? Acabo d’aterrar, encara no he trobat inconvenients. Però sempre es pot millorar tot i per lo que he vist aquesta es l’intenció del club anar millorant tot i les dificultats per fer-ho.

– Explica’ns més coses sobre tu i la teva experiència com a entreandor… Es un plaer treballar al club, gràcies.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *