Entrevista a Alejandro Arenas González

Avui coneixerem més a Alejandro Arenas González. De 23 anys és natural de Masquefa i compleix la seva 9ª temporada al F.C.Masquefa, jugant habitualment com a extrem.

Alex Arenas Gonzalez– A quins equips i categories has jugat? Vaig jugar al CFA Espluguenc fins a la categoria aleví i al FC Masquefa des de llavors. Al segon any de juvenil vaig deixar de jugar i tres anys després vaig tornar al primer equip.

– Quin objectiu esperes d’aquesta temporada? A nivell personal, el meu objectiu es recuperar-me de la lesió que em té sense poder competir des de fa un any i ajudar a l’equip en el màxim que pugui. En quant a l’equip, esperava formar un bon grup i ben unit per poder gaudir durant la temporada i acabar en bona posició.

– Com et definiries dins i fora del terreny de joc? Dins del terreny de joc em defineixo com un jugador intens, lluitador i ràpid. No vaig sobrat de tècnica i per això el meu estil es més de joc directe per banda. M’agrada ser positiu i creure que el rival no es millor que jo, es igual qui hagi davant perquè si l’equip treballa bé tot es possible. Fora del terreny de joc ja és un altre tema.

– Quina és la teva principal virtut? Intensitat

– I un defecte? Els nervis

– La teva cama bona? La dreta

– Amb quin jugador t’idenficaries? No m’identifico amb cap, però sempre m’he volgut assemblar a Carles Puyol i Ryan Giggs. Figo també era un dels meus ídols fins que va marxar al Madrid, imperdonable.

– Explica’ns més coses sobre tu… El meu dorsal preferit i el qual he portat molt de temps és el 7, però tampoc es un aspecte que m’hagi importat gaire.

I fins aquí l’entrevista, si voleu podeu seguir-lo a les xarxes socials:

– Facebook: https://www.facebook.com/alex.arenasgonzalez
– Twitter: @aargon92

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *