Entrevista a Marcan Sanchez Valiente

Avui coneixerem més a Marcan Sanchez Valiente. De 33 anys és natural de Masquefa i compleix la seva 12ª temporada al F.C.Masquefa, jugant habitualment com a central.

Marcan Sanchez Valiente– A quins equips i categories has jugat? Des de cadet he jugat a Masquefa, excepte una temporada de juvenil, que vaig estar a Martorell.

Ara fa 5 temporades vaig deixar de jugar per fer d’entrenador i portar durat una temporada a un equip d’Alevins. Molt esgotador, així que la següent va ser de desconnexió de futbol. Un any sense futbol i amb el “mono” em van tornar a convencer per fer d’entrenador, aquest cop de Prebejamins.

Vaig veure que potser encara em quedaven uns anys per jugar, així que fa dues temporades vaig unir-me a aquest grup. Va costar recuperar la forma perduda… vaja, si és que es pot recuperar…

– Quin objectiu esperes d’aquesta temporada? A principi de temporada podria dir que tenia dos objectius. El primer, passar-m’ho bé formant part de l’equip, i segon, mantenir una mica la forma física… Ara que ja estem acabant la lliga, veig que el primer s’ha complert amb escreix! El grup a nivell col·lectiu és genial, amb tothom implicat en donar-ho tot i en generar bon ambient. Respecte al segon objectiu, es fa el que es pot, però després de mesos amb problemes d’esquena ara és quan millor em trobo!

Respecte a la classificació… mai he sigut de fixar-me cap objectiu, mentre es complissin els altres dos, però veient que tenim la promoció a tocar, doncs perquè no intentar-ho! Així que us esperem aquest diumenge a les 17h!

– Com et definiries dins i fora del terreny de joc? Tant dins com fora del camp sóc una persona tranquila, que intenta fer-ho el millor possible esforçant-se al màxim. Segurament em falti caràcter competitiu, però això no treu que ho doni tot per ajudar l’equip.

– Quina és la teva principal virtut? Companyerisme

– I un defecte? Poc competitiu

– La teva cama bona? La dreta

– Amb quin jugador t’idenficaries? Com a jugador m’encantava Nico Pareja. Gran central!

– Explica’ns més coses sobre tu… No tinc cap dorsal preferit, però si hagués d’escollir-ne algun seria el 0. Llàstima que no hi hagi samarreta amb el 0… em conformo amb el que em donin!

I fins aquí l’entrevista, si voleu podeu seguir-lo a les xarxes socials:

– Facebook: https://www.facebook.com/marcansanchez
– Twitter: https://www.twitter.com/marcansanchez

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *