Entrevista a Fran Perez Molina


A punt de començar la temporada 2015-16, tornem a la càrrega amb moltes ganes! Reprenem les entrevistes amb les noves incorporacions del primer equip. A més a més, tenim algunes novetats que us anirem desvetllant les properes setmanes…

Avui coneixerem més a Fran Perez. De 33 anys és natural de Esparreguera i compleix la seva 1ª temporada a l’amateur del F.C.Masquefa, jugant habitualment com a davanter.

entrevista-fran-perez– A quins equips i categories has jugat? Tot i que he trepitjat algun club més, UD Unificació Bellvitge ha estat casa meva durant anys…

– Quin objectiu esperes d’aquesta temporada? Aquesta temporada, a nivell colectiu cal intentar aconseguir l’ascens. M’agrada l’ambició del grup en aquest sentit. Dit això, s’ha d’anar mica en mica i treballar molt. A nivell individual m’he posat l’objectiu d’estar disponible pel mister els 30 partits de lliga… Jejeje… Seria tot un èxit per mi!

– Com et definiries dins i fora del terreny de joc? Osti, que díficil definir-me a mi mateix… Bueno va! Per definir-me utilitzaria aquest signe: + perquè sempre intento sumar quelcom o com a mínim no restar res.

– Quina és la teva principal virtut? + jejeje

– I un defecte? Despistadillo, potser…

– La teva cama bona? La dreta

– Amb quin jugador t’idenficaries? Identificar-me amb cap, la veritat. I tampoc tinc cap ídol. M’agraden molts, però també del futbol regional de casa nostre, on hi ha molts jugadors desconeguts pel gran públic que et fan gaudir de vegades més que els profesionals.

– Explica’ns més coses sobre tu… Es un veritable plaer tenir la sort de jugar a aquest club i compartir vestidor amb persones d’aquest nivell humà.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *