Montserrat Igualada 2 – Masquefa 1

Aquesta temporada estrenem una altra novetat: la crònica de l’amateur de la mà d’un jugador del primer equip! Cada setmana un jugador s’encarregarà de portar-vos el resum del partit. Esperem que us resulti interessant…

Primer partit de la temporada. L’equip tenia ganes de començar amb bon peu la temporada, però no va ser possible. Derrota per 2 a 1 contra el Montserrat Igualada B.

Un camp molt complicat, una afició molt volcada amb l’equip local (un tant desafortunada en alguns comentaris) i un camp de terra bastant irregular. Va ser impossible jugar al futbol que practiquem als entrenaments, i durant tot el partit es va jugar al “pilotasso”. Un partit molt lleig de cara a la graderia.

La primera part es va veure entre poc i gens de futbol i va acabar amb 0-0, però a la segona els dos equips van millorar lleugerement. Un penal señalat a favor dels locals els va permetre posar-se per devant, l’equip va reaccionar i als pocs minuts, Fran Pérez va empatar.

A pocs minuts pel final, en una contra del rival, van fer el 3r gol del partit que significava el 2-1.

Som-hi Masquefa que això acaba de començar.

patatal

P.D: La foto representa el camp a la perfecció!

Crònica de Josep Figueras, jugador del primer equip

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *