Entrevista a Daniel Santiago Baca

Avui coneixerem més a Daniel Santiago Baca. De 21 anys és natural de Martorell i compleix la seva 1ª temporada al F.C.Masquefa, jugant habitualment com a interior.

entrevista-daniel-santiago– A quins equips i categories has jugat? He jugat tota la meva vida al Martorell, fins que vaig arribar a juvenil de 3r any i vaig venir a provar sort aquí a Masquefa. La temporada següent vaig jugar al Sant Andreu de la Barca mitja temporada i l’altra meitat la vaig jugar aquí. Vaig tornar a Martorell, on es va muntar un equip molt jove, amb molta qualitat i grans persones on vam aconseguir l’ascens a 3a catalana després d’una temporada increïble on només vam cedir tres empats. Aquesta temporada torno a Masquefa amb la mateixa il·lusió i ganes d’aconseguir el mateix!

– Quin objectiu esperes d’aquesta temporada? Penso que l’objectiu de tot l’equip és fer un futbol bonic per poder gaudir tant nosaltres, com la gent que ve a animar a l’equip els caps de setmana. I esperem que fruit d’aquest bon futbol que intentem dur a terme puguem aconseguir aquest ascens que l’equip va ser aprop d’assolir la temporada pasada. En l’àmbit personal espero sumar i ser un més dins del vestidor, crear un bon ambient per a què els nostres objectius siguin més fàcils d’aconseguir i fer tot el que estigui al meu abast perquè l’equip aconsegueixi victòries.

– Com et definiries dins i fora del terreny de joc? Dins del terreny de joc em considero una persona molt tranquil·la, m’agrada tenir el control de la pilota i el joc combinatiu. Sempre que puc, jugo el més en curt possible tot i que sempre s’ha de buscar una desmarcada per aprofitar la velocitat que tinc. Fora del terreny de joc sóc una persona encara més calmada que dins del terreny de joc, un noi molt noble a qui li agrada passar-s’ho bé amb els amics.

– Quina és la teva principal virtut? Velocitat.

– I un defecte? Falta d’agressivitat.

– La teva cama bona? L’esquerra

– Amb quin jugador t’idenficaries? Els meus ídols son Messi i Ronaldinho. Per la forma de jugar, sempre m’ha agradat Joaquín per la seva forma d’arribar a línia de fons i assistir als companys.

– Quin és teu hobby preferit? Em considero molt fan del pàdel, un esport que últimament s’està posant de moda i cada cop hi juga més gent. Qui no ho hagi provat, l’animo a que ho provi… Tot i que aviso que pot arribar a ser addictiu!

– Vas comentar que volies una pregunta compromesa… Com t’agraden les noies? Em vaig comprometre a contestar, sinó rebria un càstig al proper entreno… Bé, m’agraden les noies que ens venen a donar suport sempre que juguem a casa, aprofito per fer una crida a aquest sector per omplir el camp.

I fins aquí l’entrevista, si voleu podeu seguir-lo a les xarxes socials:

– Facebook: https://www.facebook.com/daniel.santiago.7545

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *