Entrevista a Sergi Novales Martín

Avui coneixerem més a Sergi Novales Martín. De 23 anys és natural de Sant Esteve Sesrovires i compleix la seva 2ª temporada al F.C.Masquefa, jugant habitualment com a migcentre.

entrevista-sergi-novales– A quins equips i categories has jugat? He jugat des de petit a totes les categories inferiors del Martorell, ja que sóc nascut allà. Vaig estar allà fins l’últim any de juvenil, havent debutat també al primer equip. Fa tres temporades vaig venir cap aquí a Masquefa.

– Quin objectiu esperes d’aquesta temporada? Amb el treball que portem realitzat ens els últims anys, aquesta temporada el nostre objectiu ha de ser l’ascens, ja que l’any passat ens vam quedar a les portes de la promoció. A nivell personal, poder ajudar a l’equip en tot el possible perque les coses ens surtin bé.

– Com et definiries dins i fora del terreny de joc? Dins del camp m’agrada tenir el control del joc i el joc combinatiu amb els companys. Temporitzo el joc tant a dins com a fora del camp. jajaja! Pero fora del camp és una altra historia, aquí parlem de futbol.

– Quina és la teva principal virtut? Visió de joc.

– I un defecte? Potència i velocitat.

– La teva cama bona? La dreta

– Amb quin jugador t’idenficaries? M’agraden migcampistes de l’estil de Xavi Hernández. Pero ídol només és un: Leo Messi.

– Explica’ns més coses sobre tu… El meu dorsal preferit des de ben petit ha estat el 8. Aqui a Masquefa em coneixen per Novales, el meu cognom. Visca el Masquefa!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *