Crònica de l’Amateur

San Mauro “B” 0 – F. C. Masquefa 0

Empat sense gols al Municipal de Santa Margarida de Montbui.

La primera meitat es va dur a terme sense un clar dominador del joc. Tot i que va ser l’equip local el que va disposar de l’ocasió més clara amb un xut al trevasser, van ser els masquefins els que van disposar de més número d’arribades.

A la segona meitat els nostre equip es va mostrar més dominador del partit però sense acabar d’arribar amb claredat. Va ser a les acaballes del partit on els masquefins van disposar de les millors oportonutats sense tenir sort per fer el gol que hagués donat la victoria.

cronica-sanmauro-masquefa

Tot i no ser el resultat desitjat, no és un mal punt en un dels camps mes difícils de la lliga. El Masquefa suma 4 punts en tres jornades de lliga i s’ha de possar les piles per acostar-se als objectius.

L’equip treballa tranquil perque sap que en tres jornades s’ha tret de sobre dues de les sortides mes difícils de tot l’any… Ara es l’hora!

2015-10-03 15.32.05 2015-10-03 15.32.17 2015-10-03 15.35.03 2015-10-03 15.35.10

Crònica de Fran Pérez, jugador del primer equip

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *