Crònica de l’amateur

La Paz 0 – F.C. Masquefa 7
I atenció perquè un cop més… el Masquefa torna a guanyar un partit jugant fora de casa!

La primera meitat ha estat dominada pel Masquefa, tot i que amb poca sort de cara a porteria. Al descans s’ha arribat amb 0-2, després del gol en pròpia porta de La Paz, previ xut del capità Dídac Sánchez, i un gol de Junior Baggio, rematant una jugada col·lectiva molt bona.

IMG-20151024-WA0007

La segona part ha estat semblant a la primera, domini complet del Masquefa, però amb més sort cara a porteria. Dos gols més del Masquefa (un de penal) a càrrec del nostre piyiyi o Garrigol posaven el 0-4.

Aleshores, l’equip local ha pogut retallar distàncies al marcador mitjançant un penal, però el nostre porter Adrià Roig ho ha evitat, parant-se també el rebot que havia caigut als peus del jugador local. Aquesta ha estat la ocasió més clara del equip local.

Després, el Masquefa ha seguit dominant ja que físicament era molt superior i ha anotat 3 gols més: un de Francis, rematant una centrada de Santiago i dos gols més de qui sinó… el piyiyi o Garrigol, com preferiu.

El resultat final ha estat merescut ja que el Masquefa ha estat clar dominador del partit i els gols han estat de: Junior (1), David Garrido (4) i Francis (1), més un gol en pròpia del central de la Paz.

La setmana vinent juguem a casa, el diumenge a les 12. Us esperem allà!

PD: Des d’aquí demano al capità Dídac Sánchez que torni a fer les cròniques d’àudio després dels partits, per fer-nos això més fàcil els altres i també perquè es un crack.

Moltes gracies i fins la setmana vinent!

Crònica de Joaquin Leon, jugador del primer equip

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *