Crònica de l’Aleví B

Sant Esteve Sesrovires 2 – Masquefa 1

Partit contra el Sant Esteve, es podria dir que és un derbi. Al final es va perdre per 2-1, però l’equip va ser capaç d’aguantar el 0-1 aconseguit fins al final del primer quart… en un parell de contres l’equip local va aconseguir capgirar el resultat inicial.

Potser l’equip local va ser una mica superior, però nosaltres també vam disposar de moltes ocasions per ampliar el marcador.

M’agradaria destacar l’actitud de tots els jugadors, en especial la dels nostres Benjamins Albert i Sergio, que van pujar amb l’aleví i van demostrar de moltes maneres que no tenen cap problema per enfrontar-se amb nens més grans; i també destacar l’actuació de l’Alex, el nostre porter que va fer moltes aturades de mèrit.

Josep Figueras Junyent, entrenador

escudo.jpg

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *