Crònica de l’Aleví B

A.E. Piera 3 – F.C. Masquefa 3

Gran matí de futbol el de dissabte. El derbi de la comarca, AE Piera contra FC Masquefa. L’equip local va sortir bastant més endollat que el visitant, amb un joc molt directe i sempre amb els davanters al límit del fora de joc.

Pel contrari, el jugadors del Masquefa durant el primer quart va estar molt desorientats i descolocats. No sabíem bé per on atacar i a l’hora de defensar arribavem tard a les ajudes. Per sort el partit no es va arribar a escapar de les mans del tot. Vam arribar a perdre per 3-0, però no teniem la sensació de ser inferiors als rivals.

Gràcies a una jugada amb picardia entre Geray i Roger va arribar el primer gol masquefí. El tercer quart va acabar amb 3-1 però amb la moral molt alta i amb moltes ganes de fer més gols. L’últim quart, vàrem ser molt superior als rivals no tant pel joc sino per les ganes de treure el partit endavant. El 3r gol va arribar després d’un xut des de fora de l’àrea que el porter no va aturar i va deixar el rebuig perque en Christian, molt ràpid, xutés a plaer i posés el 3-2 al marcador. Les ganes i la moral creixien, i després d’algunes jugades, l’empat va arribar després d’una gran jugada de Roger, que es va emportar a tota la defensa al córner i va fer una passada enrere cap a Geray, què de primeres va xutar i amb un cop fort, ras i ben ajustat el pal va posar el definitiu empat al marcador.

El millor del partit, la imatge dels nens jugant amb l’aigua després del partit amb cares d’haver disfrutat fent una cosa que els agrada molt, jugar a futbol.

Josep Figueras Junyent, entrenador

escudo.jpg

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *