Crònica de l’Amateur

Sant Esteve Sesrovires  4 – F.C. Masquefa 2

Jornada 10 al grup 7 de Quarta Catalana, un enfrontament complicat entre el Masquefa i el Sant Esteve Sesrovires. Un partit al camp del Sant Esteve sempre és complicat per les seves petites dimensions, i això va influir en el desenvolupament del partit i va complicar l’estil de joc del Masquefa.

Un partit intens, físic i de contacte, els locals s’avançaven aviat al marcador aprofitant una pèrdua a la frontal de l’àrea, però el Masquefa no trigava en empatar el partit amb un penal transformat per Garrido. Els locals es tornàven a avançar amb un gol molt semblant al primer, que feia que el Masquefa marxés al descans perdent 2-1.

A la segona part, el Masquefa tornava a empatar el partit amb un golàs de Garrido de falta directe.


El partit tornava a estar molt igualat, amb ocasions de gol poc clares per part dels dos equips, fins que una badada entre la defensa i el porter regalava un gol al Sant Esteve, que tornava a col·locar-se per davant del marcador.

Més tard, quasi a punt de finalitzar el partit, l’equip local aprofitava un rebot a prop de l’àrea per sentenciar el partit per 4-2.

Crònica de Sergi Remesal Navarro, jugador del primer equip

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *