Crònica de l’Amateur

Masquefa F.C. 9 – Rebrot U.D. 0

Dia ennuvolat al municipal de Masquefa però amb gols, molts gols. 9 en concret, tots ells de l’equip local. Un partit que es preveia igualat, ja que el rival, el Rebrot, arribava només una posició per sota a la classificació a tant sols 3 punts dels locals.

El Masquefa ha estat el clar dominador del partit des de l’inici, quan al minut 5 amb una nova genialitat del nostre 10 David Garrido, s’avançava al marcador. Avui el nostre pitxitxi anotaria un pòker de gols i una setmana més s’enduria la pilota cap a casa.

2015-12-20 13.42.39

Al finalitzar la primera part expulsaven a un dels seus jugadors per doble amonestació. Tot i l’expulsió, els visitants han disposat d’una bona oportunitat amb un penal, més que discutible, que aturava el nostre porter Adrià Roig amb una gran aturada.

2015-12-20 13.42.34

A la segona part, còmoda pels locals, hem pogut veure molts més gols i diverses ocasions fallades que haguessin ampliat el marcador. Els altres golejadors del partit han estat Jowi (2), Abde (1), Francis (1) i Yuri (1). S’han vist gols amb molt bones triangulacions i grans finalitzacions.

Amb aquests 3 punts el Masquefa escala posicions a la taula i es situa quart a 3 punts del liderat. Tanquem l’any amb una victòria contundent i important per seguir amb els objectius. Fins aquí la crònica d’avui. Ha estat un plaer, bones festes!

Crònica de Sergi Novales Martín, jugador del primer equip

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *