Crònica de l’Aleví A

F.C. Masquefa 13 – A.E Piera 0

Recital de futbol més que de gols. El Masquefa afrontava un derbi a casa contra el Piera després de varis partits seguits jugant a fora. El partit començava i els nois de l’Aleví A sortien molt endollats, fent-se rápidament amb el control del joc.

Un gol de corner, tot just començar, obria el marcador del partit. A partir del primer, amb un Masquefa molt intens, ens trobaven sense gaires dificultats amb els espais i les olejades ofensives dels nostres feia inevitable que anéssin arribant un gol darrera l’altre.

img-20160312-wa0006

Un partit maco, amb un molt bon joc col·lectiu i un resultat contundent, que reflexa la gran temporada dels nois!

Sergi Remesal Navarro, entrenador

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *