Crònica del Aleví A

ODENA, C.E 4 – MASQUEFA, F.C 7

Partit clau de la temporada, on els dos equips es jugaven la primera posició a la lliga. Un empat servia al Masquefa per mantenir-se per davant a la classificació, però el partit començava de la pitjor manera.

El locals s’avançaven al marcador al primer quart, tot i que el Masquefa havia tingut més ocasions de gol. Tot i així, aconseguíem igualar el marcador abans que acabessin els primers 15 minuts.

Al segon quart la historia es repetia, els locals s’avançaven i el Masquefa tornava a igualar, concluïnt així la primera part del partit.

Al tercer quart, els locals tornaven a avançar-se al marcador i el Masquefa tornava a igualar, i fins aquí un partit d’anades i vingudes.

A l’últim quart de partit, un Masquefa molt superior va trobar la manera d’aprofitar les ocasions de gol per sentenciar el partit per un merescut 4-7.

img_20160416_112042.jpg

Destacar el treball defensiu d’aquest equip, que és el menys golejat en la lliga i destacar també l’actitut de tots els nois, que han sapigut sobreposar-se a la pressió d’anar tres quarts per sota el marcador i seguir fins el final per remontar contra un equip i un camp complicats.

 

Gràcies a tots els familiars que ens han pogut acompanyar per recolçar a l’equip i també a tots aquells que avui no han pogut estar.

AMUNT MASQUEFA!

Sergi Remesal Navarro, entrenador

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *