Crònica de l’Aleví A

RIUDEBITLLES, C.D. 3 – MASQUEFA, F.C 7

A falta de 5 partits per acabar la lliga, el Masquefa avui afrontava un partit bastant complicat al camp del tercer classificat, el Riudebitlles, on s’havia de guanyar per seguir liderant la lliga i mantenir la distància amb el segon classificat.

El partit començava i el Masquefa es veia atrapat en defensa, on l’equip contrari acosava constantment i podia avançar-se en qualsevol ocasió, tot i així, el Masquefa aconseguia mantenir la porteria a zero durant els primers 30 minuts.

Un gol de córner i un xut a la frontal de l’àrea avançaven al Masquefa per 0 gols a 2 abans d’arribar al descans.

A la segona part ja canviava una mica el rol del partit. El Masquefa, amb la tranquilitat d’anar amb avantatge al marcador, es feia amb el control del joc i aprofitava les ocasions ofensives per transformarles en gol.

El Riudebitlles, que no abaixava els braços, aconseguia trencar la nostra defensa i fer-nos 3 gols abans d’acabar el partit.

img_20160416_112042.jpg

Resultat final de 3-7 a favor. Gran Masquefa, que segueix líder a falta de 4 partits!!

Sergi Remesal Navarro, entrenador

One thought on “Crònica de l’Aleví A

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *