Aquest dissabte, l’Aleví A us espera a Hostalets!

Aquest Dissabte 14 de Maig, a les 10 del matí, l’Aleví A del F.C.MASQUEFA juga a Hostalets de Pierola, on es podria proclamar campió de la lliga en la jornada 28 de la categoria d’aleví de tercera divisió.

Aquest equip format per 8 jugadors, ha fet una temporada impresionant, on tan sols ha deixat escapar 4 punts. Això fa que el Masquefa necessiti tan sols 1 punt per assolir la primera posició a la lliga.

Des de l’Aleví A us animem a que vingueu a recolzar a l’equip, com més siguem més gaudirem!

img-20160507-wa0007.jpg

Força Masquefa!

Sergi Remesal Navarro, entrenador

One thought on “Aquest dissabte, l’Aleví A us espera a Hostalets!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *