PRESENTACIO NOVA JUNTA DIRECTIVA

IMG_0883

EL PASSAT DIA 29 DE MAIG DEL 2017 VA SER PRESENTADA DAVANT DELS SOCIS LA NOVA JUNTA DIRECTIVA QUE S´ENCARREGARÀ DURANT ELS PROPERS 4 ANYS DE GESTIONAR L’ENTITAT. DESPRÉS DE LA CONCLUSIÓ DEL PROJECTE ELECTORAL I ELS TRÀMITS PERTINENTS, LA CANDIDATURA PRESIDIDA PER MARIO SANCHEZ TORRES HA ESTAT L’ÚNICA QUE S’HA PRESENTAT PER TREBALLAR DURANT ELS PROPERS ANYS PEL BÉ DE L’ENTITAT PER SEGUIR CREIXEN I FER-NOS MÉS FORTS ESPORTIVAMENT I SOCIALMENT. LA NOVA JUNTA DEL FUTBOL CLUB MASQUEFA QUEDARÀ DISTRIBUIDA PER DIFERENTS EQUIPS DE TREBALL, ELS QUALS FARAN I TREBALLARAN PERQUÈ CADA SECCIÓ DEL CLUB NO QUEDI ABANDONADA I PUGUIN GESTIONAR BÉ LES DIFERENTS SECCIONS, COM LA ESPORTIVA, L’ADMINISTRATIVA I ESPECIALMENT L’AMBIT SOCIAL, EN EL QUAL ESPEREM QUE S´INVOLUCRIN LA MÀXIMA GENT PER PODER SEGUIR CREIXENT COM UNA GRAN FAMÍLIA

3 thoughts on “PRESENTACIO NOVA JUNTA DIRECTIVA

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *